20/1: Leer iets nieuws in 2018! Infomoment & workshops Lokeren

Wat: Infomoment & workshops

Waar: PCVO Scheldeland, Durmelaan 34A, Lokeren

Wanneer: Zaterdag 20 januari van 14u tot 16u

Wil je meer info over één van onze cursussen of opleidingen? Kom dan gerust naar ons infomoment. Onze leerkrachten staan klaar om al je vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je ook een workshop of demoles volgen of je talenkennis testen in het praatcafé!

Demoles Spaans voor op reis

Heb je net een reis vastgelegd naar Spanje? Of heb je plannen om naar Latijns-Amerika te gaan? En wil je toch graag net iets meer kunnen zeggen dan “Hola, ¿qué tal?”? Kom dan naar onze demoles Spaans voor op reis!  Ontdek hoe praktijkgericht onze lessen zijn (de nadruk ligt op spreken) en wie weet krijg je wel zin om eind januari te starten met de korte cursus Spaans voor op reis! De demoles gaat door van 14u30 tot 15u.

Inschrijven: griet.vanderheyden@scheldeland.net

Uitdaging: Test je talenkennis!

Je zou misschien wel een cursus talen willen volgen, maar je twijfelt nog? Ga de uitdaging aan en kom je talenkennis bij ons testen! Zin om direct de doeltaal eens uit te proberen? Tijdens ons praatcafé kan je informeel een babbeltje slaan om in de stemming te komen. Hasta pronto! See you soon! A presto! Bis bald! A bientôt! Doorlopend van 14u tot 16u. Inschrijven niet nodig.

Demo Werken met Apple

Altijd al willen weten hoe je nu betaalt met een iPhone? Wat is “The Cloud” en hoe gebruik ik die? Zijn al mijn Apple-apparaten steeds gesynchroniseerd? En wat is nu het verschil tussen 3G, 4, Bluetooth en Wi-Fi? Op al deze vragen mogen jullie een antwoord verwachten tijdens deze demo. Heb je een vraag of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden van Apple? Kom dan zeker langs! Doorlopend van 14u - 16u. Inschrijven niet nodig.

Kookdemo Thermomix

De thermomix is de best verkopende keukenrobot van Europa! Een Thermomix kan veruit alles voor je doen in een razendsnel tempo: wegen, hakken, mixen, kloppen, snijden, malen, raspen, kneden, mengen, pureren, koken, stomen … We nodigen jullie dan ook graag uit voor deze kookdemonstratie van de nieuwste Thermomix TM5! We bereiden samen met jou en andere gasten een 6-tal lekkere recepten.

Duur: 90min

Prijs: 8€ pp

Start: 13u30 of 15u30

Inschrijven: monique.theus@scheldeland.net

Upcycling workshop Maak een mooi accessoire met een oude fietsband

In deze creatieve upcycling workshop redden we een oude fietsband van de afvalemmer en maken we er een mooie halsketting van! We starten om 14u en eindigen rond 16u.

Prijs: 5€ pp

Mee te brengen: Schaar en eventueel kralen met een grote opening indien je deze thuis liggen hebt

Inschrijven: Stuur een mailtje naar sabine.dedecker@scheldeland.net

Workshops Hoeden maken

We maken samen een haaraccessoire (haarspeld of haarstuk met decoratie maken) en geven een korte demonstratie van hoeden maken. We starten om 14u en eindigen rond 16u.  

Prijs: 5€ pp

Mee te brengen: Schaar & potlood & eventueel naald en draad.

Inschrijven: sabine.dedecker@scheldeland.net

Demo Tunisch haken

1 van de nieuwe tendensen in modeland dit jaar is zonder twijfel Tunisch haken! Deze leuke haaktechniek is een combinatie van breien en haken. Wij demonstreren doorlopend van 14u tot 16u verschillende werkmethodes zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen! Inschrijven niet nodig.