Open Leercentrum

Ben je cursist in onze school, maar beschik je niet over een computer? Heb je nog geen internet? Staan de nodige programma’s niet op jouw computer? Kun je thuis niet op een rustige plek studeren? ... dan ben je van harte welkom in ons Open Leercentrum in Lokeren en Wetteren. 

Je kan er gebruik maken van een computer met internetaansluiting, Microsoft Office en Adobe CS6 (Dreamweaver, Flash, Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat, enzovoort. Er is begeleiding voorzien om je te helpen met computertoepassingen en met ELO.

In Wetteren kan je ook Nederlands oefenen met onze vrijwilliger of met mede-cursisten, kan je gratis pc's met internet gebruiken en kan je boeken en kranten lenen uit de NT2 bibliotheek.

Je hoeft geen afspraak te maken, het openleercentrum is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren. Wij vragen enkel dat je je naam opgeeft aan de begeleider als je binnenkomt en dat je deze rustige leeromgeving respecteert.

Lokeren:

Elke dinsdag van 16u tot 18u15 in lokaal 7 

Elke middag tussen 11u45 en 12u45 in lokaal 7

Wetteren:

Elke dinsdag van 13.30 tot 16u in lokaal 1.3.
 
Je kan je Nederlands oefenen met onze vrijwilliger of met mede-cursisten. Je kan gratis pc's met internet gebruiken. Je kan boeken en kranten lenen uit de NT2 bibliotheek.