Algemene info

Binnen CVO Groeipunt wordt vorming, opleiding en training op een moderne wijze geïntegreerd en aangeboden in de lesplaatsen Aalst, Deinze, Zwijnaarde, Geraardsbergen, Mariakerke, Ronse, St-Amandsberg, Wortegem-Petegem, Zele, Lokeren, Wetteren, Ninove, Zottegem en Oudenaarde.

In het kader van het levenslang en levensbreed leren tracht GROEIPUNT zoveel mogelijk mensen de kans te geven en te stimuleren om aan dit project deel te nemen.

FUSIE cvo Groeipunt

Vanaf 1 september 2020 fusioneren PCVO Scheldeland en PCVO Groeipunt tot CVO Groeipunt met als hoodfzetel campus Ninove.

cvo Groeipunt heeft als bedoeling om de regionale spreiding maximaal te behouden (lesplaatsen te Ninove, Aalst, Deinze, Gent, Beveren, Deinze, Dendermonde, Lokeren, Hamme, Wetteren, Geraardsbergen, Mariakerke, Ronse, Wortegem-Petegem, Oudenaarde, Zwijnaarde, St-Amandsberg, Zele en Zottegem) en het huidige lesaanbod verder te laten groeien.

De focus van CVO Groeipunt past binnen de doelststellingen van het Oost-Vlaamse volwassenonderwijs, namelijk tweedekansonderwijs, geletterdheid, technieken, talen, ICT, culinair, creatief, ... Nederlands als tweede taal en levenslang en levensbreed leren. Het fusiecentrum CVO Groeipunt zal sterk inzetten op een goede samenwerking met de openbare en de privéarbeidsmarkt voor arbeidsmarktgerichter onderwijs.

INFO Algemene info

Centrumreglement

Hier kun je het centrumreglement raadplegen.

CVO Groeipunt biedt je binnen ons breed aanbod aan opleidingen de kans om:

  • een onafgewerkte schoolloopbaan verder af te maken
  • verder te groeien en u te specialiseren
  • een andere beroepskwalificatie te verwerven

Bij CVO Groeipunt kan u zich voor heel wat opleidingen ook online inschrijven.

CVO Groeipunt algemene informatie

Algemene info

VOLWASSENENONDERWIJS CVO GROEIPUNT
Algemene info