Diploma Secundair Onderwijs

Het tweedekansonderwijs (TKO) wil volwassenen de kans geven om alsnog een diploma secundair onderwijs te behalen. Iedereen is welkom, ongeacht de reden waarom het diploma niet werd behaald. Een diploma kan veel deuren openen. Naast werk vinden, promotie maken of hoger onderwijs aanvatten, betekent het vaak ook een boost voor je zelfvertrouwen.

Tijdens een infosessie krijg je alle informatie over het behalen van je diploma secundair onderwijs. Een infosessie is altijd gratis. Breng gerust je partner/vriend/ouders mee. Iedereen is welkom! 

Omwille van de coronamaatregelen zullen de infosessies in juni en juli digitaal verlopen. Wie zich aanmeldt zal een link ontvangen om deel te nemen aan de online infosessie. Kom dus niet naar het centrum op deze data. 

INFO Diploma Secundair Onderwijs

Infosessies diploma secundair onderwijs Lokeren (AAV,  AAV@home, ASO)

Momenteel worden er geen infosessies meer gepland. Wens je meer info? Maak dan een afspraak via dit formulier. Je zal dan gecontacteerd worden door de trajectbegeleider.

Infosessies AAV Ninove

Voor de opleiding AAV in Ninove (avondtraject) worden infosessies voorzien voor de start van het schooljaar (juni/augustus/ begin september).
Momenteel zijn geen infosessies meer voorzien. Wenst u toch nog in te stappen in het AAV traject dan kan u contact opnemen met AAV-LN@groeipunt.be om een afspraak te maken voor meer info.

Infosessies Diploma Secundair Onderwijs

VOLWASSENENONDERWIJS CVO GROEIPUNT
Diploma Secundair Onderwijs